κοιλιοπλαστικη

Πόσο σημαντική είναι η καλοσχηματισμένη ανδρική κοιλιά; Η κοιλιοπλαστική είναι η απάντηση στην ύπαρξη μιας χαλαρής κοιλιακής χώρας, που δεν συνάδει με την εικόνα που θα θέλατε να είχατε. Επίσης ενδείκνυται για άνδρες που ήταν παλαιότερα παχύσαρκοι. Συχνά συνδυάζεται με λιποαναρρόφηση.

vaser λιποαναρροφηση

Ένα από τα πιο σημαντικά σημεία του ανδρικού σώματος είναι η κοιλιακή χώρα και το σχήμα αυτής. Προβληματικά σημεία όμως μπορούν να υπάρχουν και στους γοφούς/γλουτούς, στην πλάτη ή στους μηρούς. Η λύση σε τέτοιες δύσκολες περιοχές βρίσκεται σε μία τεχνική νέας γενιάς, όπου όχι μόνο απομακρύνει το λίπος αλλά συσφίγγει παράλληλα και το δέρμα. Η λιποαναρρόφηση Vaser είναι το μέλλον της λιπογλυπτικής/λιποαναρρόφησης, καθώς αντιμετωπίζει ακόμα και την παραμικρή ατέλεια στο ανδρικό σώμα. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας μεταφέρεται ενέργεια στους ιστούς, με αποτέλεσμα να ρευστοποιείται το λίπος και ετσι γίνεται πιο ευκολη και σε μεγαλύτερο εύρος η συλλογή του.

laser αποτριχωση

Η απενοχοποίηση της αποτρίχωσης για τους άνδρες πλέον έχει επέλθει και το δίλημμα της αφαίρεσης ή μη της ανεπιθύμητης τριχοφυίας ανήκει στο παρελθόν. Περιοχές όπως το στήθος και η πλάτη είναι από εκείνες που επιλέγουν συχνότερα οι άνδρες. Στο ιατρείο μας φροντίζουμε για ένα άψογο αποτέλεσμα, χωρίς σημάδια και μόνιμο χαρακτήρα με το πέρας των συνεδριών. Η αποτρίχωση γίνεται ανώδυνα με Laser τελευταίας τεχνολογίας, ασφάλεια και εξειδικευμένο προσωπικό. Έχετε πλήρη καθοδήγηση τόσο για το ποιος είναι ο συγκεκριμένος αριθμός συνεδριών που απαιτείται όσο και για το τι χρειάζεται να προσέξετε μετά.error: Content is protected !!