Η σύγχρονη πλαστική χειρουργική στρέφεται σε διαφορετικά υλικά πλέον με μηδενικό χρόνο αποθεραπείας. Το υαλουρονικό οξύ είναι ένα από αυτά. Είναι ένα απόλυτα ασφαλές υλικό και αποτελεί την ιδανική θεραπεία για εξαφάνιση ρυτίδων και άλλων ανεπιθύμητων χαρακτηριστικών του προσώπου που επέρχονται λόγω της φθοράς του χρόνου και του τρόπου ζωής, ως φυσικό συστατικό του σώματός μας. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ενώ εφαρμόζεται σε όλες τις προβληματικές περιοχές τόσο του προσώπου, όσο και του σώματος.

Ζυγωματικα

Χαρακτηριστικό κάθε υγιούς προσώπου είναι τα ζωντανά ζυγωματικά. Με το πέρασμα του χρόνου, μειώνεται το υαλουρονικό οξύ στην συγκεκριμένη περιοχή του προσώπου με αποτέλεσμα να μειώνεται ο όγκος των ζυγωματικών. Με την έγχυση υαλουρονικού οξέος, αναπληρώνεται η χαμένη ουσία.


Jawline

Με την πάροδο του χρόνου το ο ιστός του προσώπου σταματά σταδιακά να υποστηρίζεται επαρκώς δομικά, με αποτέλεσμα το περίγραμμά του να αλλοιώνεται. Με την εφαρμογή υαλουρονικού στην περιοχή της κάτω γνάθου, αναπληρώνουμε τον χαμένο όγκο και ενισχύουμε το περίγραμμά της. Με αυτόν τον τρόπο το πρόβλημα πλέον δεν αντιμετωπίζεται επιφανειακά όπως γίνεται με παλιές τεχνικές και μεθόδους.

Γραμμεσ θλιψησ

Οι γραμμές θλίψης (marionette lines) εμφανίζονται από τις γωνίες του στόματος και κάτω. Σχηματίζονται εξαιτίας της απώλειας του όγκου του προσώπου με την πάροδο του χρόνου. Ονομάζονται έτσι γιατί δημιουργούν μία θλιμμένη όψη στο πρόσωπο.


ρινοπαρειακεσ αυλακεσ

Οι ρινοπαρειακές αύλακες ή αλλιώς ρυτίδες γέλιου ξεκινούν να εμφανίζονται και από μικρότερες ηλικίες, ενώ η σοβαρή χαλάρωση επέρχεται με την πάροδο του χρόνου λόγω της μείωσης παραγωγής κολλαγόνου. Το δέρμα, με την έγχυση του υαλουρονικού οξέος, γίνεται ξανά σφριγηλό, λαμπερό και δείχνει ξεκούραστο.


αναιμακτη ρινοπλαστικη

Τέλειο πρόσωπο με άψογες αναλογίες και αισθητικά αρμονική μύτη. Η αναίμακτη ρινοπλαστική γίνεται χωρίς νυστέρι, αλλά με την εφαρμογή υαλουρονικού οξέος, ενώ η αποθεραπεία δεν ξεπερνά τα 20 λεπτά σε αντίθεση με την αντίστοιχη χειρουργική επέμβαση, όπου η αποθεραπεία διαρκεί περίπου 10 ημέρες. Η μη επεμβατική ρινοπλαστική είναι μία απόλυτα ασφαλής διαδικασία με ταχύτατη ανάρρωση και άμεσα φυσικά αποτελέσματα.


γραμμεσ καπνιστη

Οι ρυτίδες καπνιστή εμφανίζονται στο άνω χείλος ενώ ονομάζονται έτσι καθώς εμφανίζονται συχνότερα σε όσους καπνίζουν εξαιτίας της επαναλαμβανόμενης κίνησης που κάνουν όταν εισπνέουν τον καπνό. Η διόρθωση των συγκεκριμένων γραμμών γίνεται πολύ γρήγορα, άμεσα και τα αποτελέσματα είναι ορατά χάριν της έγχυσης μικρής ποσότητας υαλουρονικού.


Tear trough μαυροι κυκλοι

Το δέρμα γύρω από την περιοχή των ματιών είναι συγκριτικά πολύ πιο λεπτό και ευαίσθητο, από ότι στο υπόλοιπο πρόσωπο. Η πάροδος του χρόνου και άλλοι παράγοντες που δεν σχετίζονται με αυτόν, όπως η κούραση και η έλλειψη ύπνου, προκαλούν λεπτές ρυτίδες, μαύρους κύκλους και απώλεια όγκου. Η όψη του προσώπου δείχνει κουρασμένη εξαιτίας της αύλακας που δημιουργείται. Η έγχυση υαλουρονικού οξέος στην περιοχή με ειδική κάνουλα, είναι από τις πιο σύγχρονες μεθόδους αντιμετώπισης των μαύρων κύκλων, ενώ παράλληλα η πιο ασφαλής. Δεν προκαλείται πρήξιμο και άμεσα μπορείτε να επιστρέψετε στην καθημερινότητά σας.

liquid face lift

Όσο η τεχνολογία εξελίσσεται, ολοένα και περισσότερες θεραπείες γίνονται συνδυαστικά, χωρίς πόνο επιτυγχάνοντας ένα πιο φυσικό και ολοκληρωμένο αποτέλεσμα. Μέσω αυτής της θεραπείας αποκαθίσταται ο χαμένος όγκος του προσώπου, βελτιώνεται η ελαστικότητα ενώ εξαφανίζονται οι ρυτίδες. Δεν υπάρχουν τομές ή σημάδια, ενώ άμεσα μπορείτε να επιστρέψετε στην καθημερινότητά σας. Καθώς δεν έχει μόνιμα αποτελέσματα, χρειάζεται επανάληψη μετά από 6 μήνες έως και 1 χρόνο. Κατά το υγρό facelift συνδυάζονται υαλουρονικό οξύ, botox, laser, μεσοθεραπεία και μικροδερμοαπόξεση.σωματοσ για κυτταριτιδα

Ο βασικός στόχος της έγχυσης υαλουρονικού είναι η αντιμετώπιση της χαλάρωσης και η βελτίωση των ανομοιομορφιών ή ατελειων. Ουσιαστικά, ειδικό υαλουρονικό μόνο για το σώμα χρησιμοποιείται στις περιοχές εμφάνισης της κυτταρίτιδας για να βελτιώσει τα “εντυπώματα” και την όψη φλοιού πορτοκαλιού.


buttock augmentation

Η αυξητική γλουτών με υαλουρονικό οξύ, έρχεται να αντικαταστήσει σε πολλές περιπτώσεις την χειρουργική επέμβαση, καθώς βελτιώνει το σχήμα τους δίνοντας τον απαιτούμενο όγκο, αυξάνει το περίγραμμά τους και κάνει πιο έντονες τις γυναικείες καμπύλες.

error: Content is protected !!